55+

Twee computercursussen voor senioren in bibliotheek Beverwijk

Foto: Pixabay

Seniorweb organiseert in samenwerking met Bibliotheek IJmond Noord twee computercursussen voor senioren in de bibliotheek aan het Kerkplein in Beverwijk. De cursussen gaan in januari van start.

Het betreft de cursussen ‘Basiscursus Windows 10’ en cursus ‘Starten met de Samsung-tablet’

Basiscursus Windows 10 in Beverwijk
Voor wie al wat ervaring heeft met het gebruik van Windows, maar het nog lastig vindt om ermee om te gaan, start maandag 14 januari in Beverwijk een uit vier lessen van twee uur bestaande cursus. Daarin leert u onder meer met de computermuis in Windows te werken, tekstbewerking, mappen en bestanden gebruiken, surfen op het internet met Internet Explorer Edge en werken met e-mail in Windows Mail. Het bijbehorende cursusboek is te koop bij aanvang van de eerste les.www.bibliotheekijmondnoord.nl

Cursusdagen en -tijden: maandag 14, 21 en 28 januari en maandag 4 februari, van 10.00 – 12.00 uur. Plaats: Bibliotheek IJmond Noord, Kerkplein 5 in Beverwijk. Maximaal aantal deelnemers: 8. Aanmelden en meer info via  of bij de klantenservice in de bibliotheek.

Cursus ‘Starten met de Samsung-tablet’
Dinsdag 15 januari start in de bibliotheek aan het Kerkplein 5 in Beverwijk een cursus voor wie graag handig wil worden in het gebruik van de Samsung Galaxy-tablet. U leert verbinding te maken met netwerken, surfen en e-mailen, downloaden en werken met apps, over apps voor allerlei toepassingen en nog veel meer. Voorkennis is niet vereist. Neem wel uw eigen Samsung-tablet (Note-Tab 1, 2, 3, 4, of 10.1) mee.

De cursusdagen en -tijden zijn:  maandag 15, 22 en 29 januari en maandag 5 februari, van 10.00 – 12.00 uur. Maximaal aantal deelnemers: 8. Meer info en aanmelding via www.bibliotheekijmondnoord.nl (zie daar de Agenda) of bij de klantenservice in een van de bibliotheekvestigingen.

Reacties