Bibliotheek IJmond Noord organiseert workshop ‘Ouder ’s Got Talent’

Foto: Bibliotheek IJmond Noord

‘Ouder has Got Talent’: Een workshop voor ouders die met moed, zelfspot en faalplezier hun kinderen de mogelijkheid gunnen zoveel mogelijk te leren en te ontwikkelen

Vraag jij je als ouder weleens af: Wat is het beste voor mijn kind? Wanneer doe ik het goed genoeg? Hoe kan ik aansluiten bij de ontwikkelingsfase van mijn kind? Hoe kan ik mijn kinderen ondersteunen in het groeien vanuit hun talent? Dan kan de workshop ‘Ouder ’s Got Talent’ een mooi hulpmiddel zijn.

Bibliotheek IJmond Noord organiseert deze gratis workshop op maandagavond 4 februari in de bibliotheek aan het Kerkplein in Beverwijk van 19.00 – 21.00 uur. Tijdens deze workshop komt aan de orde: talenten laten groeien, mindset en een kijkje achter gedrag. Kortom: een workshop voor ouders die met moed, zelfspot en faalplezier hun kinderen de mogelijkheid gunnen zoveel mogelijk te leren en te ontwikkelen.

De workshop wordt gegeven door Baukje Uilkema uit Uitgeest. Zij is als talentenfluisteraar ook twee keer per jaar in de bibliotheek aanwezig om talentengesprekken te houden met kinderen.

Men dient zich wel vooral aan te melden. Dat kan via www.bibliotheekijmondnoord.nl, bij de aankondiging in de Agenda bij 4 februari.

Reacties