Straatjournaal Maatschappelijk partner Kennemer Business

Gwendelyn Luijk (hoofdredacteur Straatjournaal) en Rob Wieleman (Kennemer Business)
Foto: Karin Wissenburg

Het zakennetwerk Kennemer Business is Maatschappelijk partner geworden van het Straatjournaal.

Het Straatjournaal is een medium om dak- en thuislozen de kans te bieden wat te ondernemen: straatverkoop van de krant aan winkelend publiek. Dat is vooral goed voor dagritme, discipline en sociale contacten.

Niet de eerste kennismaking
Het is niet de eerste kennismaking van Kennemer Business met het Straatjournaal. Eerder kocht het zakennetwerk tot tweemaal toe in december een partij Straatjournaals en verspreidde deze onder ondernemers en bedrijven. In plaats van kerstkaarten werd zo een kleine, maatschappelijke bijdrage geleverd, in geld, maar vooral ook in bekendheid van het Straatjournaal binnen het bedrijfsleven.

Structurele samenwerking
Na deze twee acties vond men nu de tijd rijp om de samenwerking wat meer structureel te maken. Kennemer Business zakennetwerk verbindt ondernemers, bedrijven en werkgevers met elkaar om zaken te doen. Door een Maatschappelijk partnerschap met elkaar aan te gaan  krijgt Straatjournaal gemakkelijker toegang tot zakelijke contacten binnen de regio Zuid-Kennemerland, en ondernemers en werkgevers krijgen zo indirect contact met de Straatjournaal doelgroep in de samenleving.

Meer informatie over het Straatjournaal op de website www.straatjournaal.com. Meer informatie over Kennemer Business op de website www.kennemerbusiness.nl

Reacties