Met ISOO naar de Bijlmerbajes

Foto: Wikipedia

Unieke kans! Naast lezingen, exposities en workshops organiseert fotografiecentrum ISOO nu ook excursies naar bijzondere plekken. Dit keer een bijzonder fotografisch kijkje in de Bijlmerbajes

Hou jij van foto’s maken? Boek dan nu onze speciale fotorondleiding en leg de leukste plekjes van de bajes vast zolang het nog kan! De fotorondleiding wordt gegeven door een oud-cipier die alle ins en outs van het complex kent. Hij zal bij elke locatie een korte toelichting geven, zodat je genoeg tijd hebt om de foto’s te maken. Speel met het daglicht en de authentieke vormen van de Bijlmerbajes gedurende twee uur en maak de mooiste plaatjes van deze unieke locatie!

De excursie is op zaterdag 13 april 2019; om 10.45 uur verzamelen we op de parkeerplaats van de hoofdingang. De rondleiding start om 11.00 uur en duurt tot 13.00 uur. De kosten zijn 27,50 euro per persoon. Reserveren via [email protected].

Let op! De Bijlmerbajes is helaas niet meer toegankelijk voor mindervaliden en mensen met krukken of een rolstoel. De liften zijn buiten werking waardoor de locaties alleen via de trap te bereiken zijn. Alle locaties zijn op maximale hoogte van 4 verdiepingen.

Er is plaats voor maximaal 13 fotografen en vol is echt vol. Dus schrijf je snel in voor deze bijzondere excursie.

Reacties