Staccato zingt Jesus Christ Superstar

Foto: Staccato

Agathakerk in Beverwijk biedt op Goede Vrijdag podium aan Beverwijks koor Staccato voor muzikale omlijsting van het lijdensverhaal met muziek van Jesus Christ Superstar

Na een aantal keren een eigen versie van The Passion uitgevoerd te hebben, zal het koor Staccato uit Beverwijk dit jaar op Goede Vrijdag het lijdensverhaal muzikaal omlijsten met de geweldige muziek van Jesus Christ Superstar uit de gelijknamige musical.

Deze uitvoering zal plaatsvinden onder leiding van dirigente Marieke Zondervan en onder muzikale begeleiding van Jean Viellard (piano) en Diana Paardekooper (drums). Tijdens de uitvoering zal een groot kruis langs de kruiswegstaties en door de kerk gedragen worden. Zelf meegebrachte bloemen kunnen tijdens deze avond neergelegd worden bij het kruis.

Een ieder is van harte uitgenodigd op Goede Vrijdag 19 april as. om 19.00 uur in de H. Agathakerk te Beverwijk. De toegang is gratis, maar een vrijwillige bijdrage bij het uitgaan van de kerk wordt erg op prijs gesteld door de organisatie.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen