Peutercentrum Nemo viert 2-jarig bestaan met vrolijk verkleedfeestje

Foto: Stichting Welzijn Beverwijk

Peutercentrum Nemo heeft afgelopen maand het tweejarig bestaan gevierd. Dit gebeurde in de vorm van een gezellig verkleedfeestje met alle peuters.

Peutercentrum Nemo startte in maart 2017 met 3 peuters en is inmiddels uitgegroeid tot een bloeiend peutercentrum met 30 peuters! Het centrum is gehuisvest aan de Pieter Cheeuwenlaan 6 (Broekpolder) en is één van de negen peutercentra van Peutercentra Beverwijk van Stichting Welzijn Beverwijk.

Nemo is vijf ochtenden geopend. Tijdens deze ochtenden spelen de peuters om te leren, te ontdekken en samen te spelen met andere peuters. Het peutercentrum biedt de peuters allerlei vormen van uitdagend spel, individueel en in de groep. De ochtend heeft een vaste indeling met o.a. vrij spel, de kring, liedjes zingen, voorlezen, samen buiten spelen en iets eten. Dat geeft de peuters een gevoel van veiligheid. De pedagogisch medewerkers zijn door hun opleiding en ervaring experts in de opvoeding en ontwikkeling van peuters. Zij weten als geen ander hoe de peuters zich thuis te laten voelen en hen te stimuleren om de wereld om hen heen te ontdekken.

Nemo is gehuisvest in OBS De Zeester waarmee intensief wordt samengewerkt. Zodra de peuters de 4-jarige leeftijd bereiken gaat het merendeel over naar De Zeester.

Kijk voor meer informatie en/of aanmelding op www.psbeverwijk.nl

Reacties