Zandvoort maakt zich op voor ‘Max-mania’

Foto: Wim Meijer Fotografie

Volgens De Limburger keert de Grand Prix vanaf volgend jaar definitief terug in Zandvoort en kunnen de Nederlandse race-liefhebbers in ‘eigen huis’ genieten van de verrichtingen van hún Max Verstappen.

 (bron: NH Nieuws)

Als de Limburger het bij ’t recht eind heeft dan kan Zandvoort vanaf 2020 in ieder geval gedurende 5 jaar de Formule 1 gaan verwelkomen. Sportief directeur van de Grand Prix jan Lammers houdt echter nog een slag om de arm.

“So far so good, maar so far zijn we nog niet. Leuke geruchten, maar die komen niet van ons”, zei  Lammers tegen mediapartner NH Nieuws. Volgens de autocoureur is het te voorbarig om te zeggen dat er een besluit is genomen. “We zijn op de goede weg, maar we zijn nog steeds bezig de puntjes op de i te zetten.”

De informatie van de Limburgse krant zou komen van een bron binnen de Formule 1. Er zou een vijfjarige deal zijn gemaakt, die ingaat in 2020. In 1985 was in Nederland voor het laatst een Grand Prix op het historische duincircuit.

Zandvoort en Assen willen allebei graag de Grand Prix organiseren. Volgens De Limburger geeft het Formule 1-management (de FOM) de voorkeur aan Zandvoort op grond van traditie en de nabijheid van Amsterdam.

Reacties

Cookieinstellingen