Actie zonnepanelen Beverwijk sluit 6 mei

Foto: Pixabay

Ook de tweede ronde van de collectieve zonnepanelenactie in gemeente Beverwijk is een groot succes: bijna 600 inwoners hebben een vrijblijvende offerte opgevraagd. Eerder namen al 300 huiseigenaren de stap om gebruik te gaan maken van zonne-energie.

Jouw woning klaar maken voor de energietransitie, zorgen voor een beter milieu en dat terwijl je de energierekening naar beneden ziet gaan. Dat is mogelijk met de collectieve inkoopactie voor zonnepanelen die tot 6 mei 2019 in gemeente Beverwijk loopt. Tot die datum is het nog mogelijke om een vrijblijvende offerte aan te vragen via www.duurzaambouwloket.nl/actiebeverwijk.

Collectieve inkoopactie
Met de zonnepanelenactie in de gemeente Beverwijk biedt een collectief van regionale zonnepanelenleveranciers inwoners de mogelijkheid om zonnepanelen in te kopen en te laten installeren tegen een zeer gunstige prijs. Wanneer men zich aanmeldt, krijgt men een aanbod op maat, waarbij geheel vrijblijvend en gratis één van de specialisten langskomt voor vakkundig advies. Tevens kan men met dit aanbod de btw terugvragen bij de belastingdienst. Dit wordt binnen deze actie gratis verzorgd door een administratiekantoor. Het Duurzaam Bouwloket coördineert de actie voor de gemeente.

Reacties