Stichting Welzijn organiseert Boshuttendagen voor jeugd in meivakantie

Foto: Youtube

Stichting Welzijn Beverwijk organiseert ook deze meivakantie weer de succesvolle 10- en 24 uurs boshuttendagen.

10 uurs boshutten
Op maandag 29 april kan de jeugd in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar zich weer helemaal uitleven tijdens de ’10-uurs boshutten’ in en rond de Boshutten van Sint Wilfried aan het Scoutingpad in Castricum. Dit betekent een lekker dagje uit in de natuur. Op het programma staan sport- en spelactiviteiten, levend stratego, gezamenlijk eten, plezier maken en ’s avonds gaat iedereen weer tevreden naar huis.

De kinderen worden om 10.00 uur gebracht en om 20.00 uur weer opgehaald. Kosten per kind € 10,00, incl. eten en drinken.

24 uurs boshutten
Op 30 april en 1 mei is het de beurt aan de jeugd van 8 t/m 12 jaar om helemaal ‘los’ te gaan. De 24-uurs boshutten heeft dezelfde opzet als de 10-uurs boshutten maar als extraatje ’s avonds een spannend spel en de kinderen blijven met z’n allen in een grote zaal slapen.

De kinderen worden op 30 april om 12.00 uur gebracht en op 1 mei om 12.00 uur weer opgehaald. Kosten per kind € 15,- incl. eten en drinken.

Organisatie, inschrijven en informatie
De organisatie van de boshutten is in handen van enthousiaste vrijwilligers, ondersteund door de professionals van Stichting Welzijn Beverwijk. Inschrijven kan via www.welzijnswb.nl (onder het kopje activiteiten/inschrijven activiteiten kinderen). Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Saskia Verhagen, via [email protected] of 0251 300311.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen