Rob uit Beverwijk wint 10.000 euro in BankGiro Loterij

Foto: Jurgen Jacob Lodder

Een grote verrassing voor Rob uit Beverwijk. Hij heeft in de apriltrekking van de BankGiro Loterij een bedrag van 10.000 euro gewonnen. Onlangs stond de Loterij bij Rob op de stoep om hem de cheque te overhandigen. Rob was compleet verrast.

Rob (56) vertelt enthousiast: “Wat een fantastisch bedrag! Op dit moment weet ik niet direct wat ik met het bedrag wil gaan doen. Ik ga het dus eerst op de bank zetten: dit is mooi voor mijn pensioenpotje.”

Nog een andere gelukkige winnaar in Beverwijk
Rob was niet de enige die een geldprijs van de BankGiro Loterij in ontvangst mocht nemen: ook een andere inwoner uit Beverwijk werd onlangs verrast met een prijs van 10.000 euro.

Deelnemers én cultuur winnen bij BankGiro Loterij
De BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Alle dagen gaat er 10.000 euro uit, elke week 100.000 euro en iedere maand wint een deelnemer van de loterij maar liefst 1 miljoen euro. De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland: niet alleen deelnemers winnen, ook tal van culturele organisaties zoals musea, molens en monumenten. Met de helft van ieder lot dragen de ruim 600.000 BankGiro Loterij-deelnemers maandelijks bij aan cultuur in Nederland. Hierdoor kon de Loterij in 2019 ruim 79,4 miljoen euro verdelen onder 77 culturele organisaties.

Reacties