Stichting Stedenband Beverwijk-Wronki viert 40-jarig jubileum met busreis

Franciscanenklooster in Wronki
Foto: Wikipedia

In 2020 bestaan de banden tussen Beverwijk en Wronki veertig jaar. De Stichting Stedenband Beverwijk-Wronki wil het jubileum onder meer vieren met een busreis naar Wronki. In het verleden vertrok er 25 jaren achtereen een bus naar het Poolse Wronki met ‘een ieder die maar mee wil’.

Het bestuur van de stedenband ziet mogelijkheden om in het voorjaar (mei of juni) wederom met een groep naar Wronki te gaan. Er wordt een gevarieerd programma aangeboden, met aandacht voor de gemeente Wronki en omgeving, de grootste stad in de nabijheid Poznan, met thema’s als cultuur en bossen en natuurlijk komt er een feestelijke bijeenkomst om met de vrienden in Wronki het veertigjarig bestaan te vieren.

De kosten van deelname aan de busreis zijn geraamd op € 250,-, wie aan het totale excursieprogramma meedoet, moet daarvoor rekenen op ca. € 200,-.

Iedereen die meegaat kan logeren bij eigen vrienden of kennissen, bij familie of in een hotel of pension.  Geïnteresseerden kunnen zich vrijblijvend aanmelden, zodat het bestuur kan peilen of er voldoende belangstelling bestaat.

Ook houdt het bestuur zich aanbevolen voor foto’s, anekdotes en dergelijke over de banden tussen de bevolking van beide gemeenten. Die krijgen een plek op de website van de stedenband. Reacties voor deze kunnen gemaild worden naar i[email protected]

Reacties voor de busreis kunnen gemaild worden naar  of via telefoonnummer 0251-237064 (Jaap Bubberman)

Voor meer informatie over de stedenband: www.beverwijk-wronki.nl

 

Reacties

Cookieinstellingen