Fotoverhaal #6: Uitsloven voor de fotograaf

Foto: Wim Meijer Fotografie

Een nieuwe rubriek op Nieuws.nl: Fotoverhaal. Regelmatig een bijzondere foto (of serie foto’s) met een even zo bijzonder verhaal, niet alleen van de redactie maar ook van de lezers/bezoekers. Stuur ook jouw foto en verhaal naar Nieuws.nl

Fotoverhaal #6: Uitsloven voor de fotograaf

Als fotograaf weet ik als geen ander dat er heel veel eigenwijze vogels zijn. Maar heel soms kom je er een tegen met ‘gewenst gedrag’. De toekan in Vogelpark Avifauna ging er even voor zitten alsof hij wilde vragen ‘Zit ik goed zo?’ Wat mij betrof kon ’t niet beter!

(foto: Wim Meijer Fotografie)

-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-

Stuur ook jouw foto en verhaal in voor onze nieuwe rubriek op Nieuws.nl: ‘Fotoverhaal’

In deze rubriek zijn we op zoek naar bijzondere foto’s met daarbij een even zo bijzonder verhaal. De redactie van Nieuws.nl zal regelmatig een ‘Fotoverhaal’ plaatsen, maar nòg leuker is als ook de lezers/bezoekers van Nieuws.nl foto’s met verhalen gaan insturen.

Insturen van een foto met verhaal kan naar [email protected] (op de plaats van gemeente zet je jouw gemeentenaam (keuze uit: Beverwijk, Heemskerk, Uitgeest, Castricum, Velsen, Alkmaar, Haarlem, Bloemendaal, Heemstede en Zandvoort)

Foto’s moeten een minimaal formaat hebben van 1200 x 800 pixels. De redactie beoordeeld vooraf de foto’s en verhalen op geschiktheid voor publicatie.

Reacties