Bewoners Wijk aan Zee organiseren opnieuw zwerfvuil-opruimactie

Foto: SWB

De schoonmaakacties in Wijk aan Zee zijn inmiddels een begrip geworden. Vanwege het grote succes van eerdere acties is besloten om er ook tijdens deze zomervakantie, op dinsdagavond 13 augustus, een vervolg er aan te geven.

Er wordt om 19.00 uur gestart vanaf de SPAR.  en deze keer werken we naar de rand van Wijk aan Zee richting Beverwijk. Afhankelijk van het aantal deelnemers zal getracht worden in een uur een zo groot mogelijk gebied van zwerfvuil te ontdoen. Na afloop (20.30 uur) bestaat de mogelijkheid om wat na te praten onder het genot van een drankje in dorpshuis De Moriaan.

Aanmelden
Wie mee wilt helpen om Wijk aan Zee van zwerfvuil te ontdoen is welkom op dinsdagavond 13 augustus. Aanmelden om te helpen bij het opruimen van zwerfvuil is handig in verband met het inschatten van het aantal schoonmaakspullen, maar niet verplicht. Dit kan per mail naar [email protected].

Dit initiatief is tot stand gekomen vanuit de bewoners met ondersteuning van het Sociaal team Beverwijk en facilitering vanuit de gemeente Beverwijk

Reacties