Dutch Valley: met 30.000 liefhebbers aan de Hollandse muziek in Spaarnwoude

Foto: Ton van Steijn

Van David Guetta naar de Alpenzusjes… een reuzensprong in muziek maar een kleine stap in Spaarnwoude tijdens ‘Valley-weekend’ in recreatiegebied Spaarnwoude.

Afgelopen weekend stond recreatiegebied Spaarnwoude weer helemaal bol van de muziek. Was het zaterdag de 25e editie van Dance Valley waar zo’n 40.000 mensen op af kwamen, gisteren, zondag 11 augustus was het tijd voor een storm van Nederlandstalige muziek en hiphop.Maar liefst zo’n 100 artiesten verspreid over de acht podia zorgden voor een mix van muziekstijlen die in ieder geval één ding met elkaar gemeen hadden: alles kwam van Hollandse bodem en was grotendeels Nederlandstalig.Artiesten die acte de présence waren onder andere Lil’ Kleine, Davina Michelle, Charly Lownoise & Mental Theo, Ali B & Friends, Nielson, Jonna Fraser, Snollebollekes, Jebroer, Tino Martin, Gerard Joling, Nielson en Bizzey, Boef, Donny Roelvink, Josylvio en Jonna Fraser,  Gebroeders Ko, Roy Donders, Wesley Klein en Sieneke.Dat het Nederlandse lied volop fans telt mag duidelijk zijn. Weliswaar tienduizend minder dan een dag eerder op Dance Valley, maar met zo’n 30.000 bezoekers blijkt Dutch Valley mega-populair. Deze 9e editie zal dan ook zeker niet de laatste zijn.

Ook dit jaar weer op het festivalterrein aanwezig was collega-fotograaf Ton van Steijn. Van zijn hand weer een uitgebreide foto-impressie. Klik daarvoor op FOTOSERIE DUTCH VALLEY VAN TON VAN STEIJN

Reacties