Nacht van de Vleermuis in Beverwijk en Heemskerk

Foto: Pixabay

In het weekend van 24 en 25 augustus is het weer tijd voor de jaarlijkse ‘Nacht van de Vleermuis’. Door heel Europa, en ook in Heemskerk, zijn dit weekend activiteiten voor, over en met de vleermuis gepland. Een mooie kans om meer te weten te komen over vleermuizen en ze zelfs te horen en te zien.

Vertrekpunt
NME Beverwijk en Heemskerk organiseert dit weekend een vleermuisexcursie. Op zaterdag 24 augustus start de vleermuisexcursie vanaf het Koetshuijs, Tolweg 9a te Heemskerk bij kasteel Assumburg. De excursies start om 20.30 uur en eindigt rond 22.30 uur. Hoor de dieren met elkaar communiceren en wellicht ontmoet u een paar echte nachtbrakers.

Deelname
Deelname aan de excursie is gratis en is geschikt voor deelnemers vanaf 11 jaar. Dit is een excursie zonder verlichting en met spannende waarnemingen. Laat je zaklamp thuis en trek onopvallende, geruisloze kleding aan. Denkt u ook aan goede schoenen en eventueel een regenjas. U kunt zich opgeven via www.nmebeverwijkheemskerk.nl. Er geldt voor deze excursie een maximum van 20 deelnemers.

NME Beverwijk
NME Beverwijk organiseert activiteiten op het gebied van natuur, milieu en duurzaamheid in Beverwijk en omgeving. Voor meer informatie over ons aanbod kijk op www.nmbeverwijkheemskerk.nl of neem contact op via [email protected].

Reacties