Vissen, recyclen, speuren en knutselen op het strand van Wijk aan Zee

Foto: NME - aangeleverd

Op woensdagmiddag 21 augustus van 12.30 tot 15.30 uur organiseert NME Beverwijk de Baakbelevenis op het strand van Wijk aan Zee. Ga mee vissen naar het leven in de zee, leer over afval en recycling, doe de strandspeurtocht of maak een mooie hanger van natuurlijke materialen.

Om 13.00 uur en om 14.00 uur gaan we met een groot sleepnet op zoek naar het leven in zee. Help jij mee vissen naar zeesterren, vissen en garnalen? Je kunt een strandspeurtocht doen en een hanger maken van natuurlijke materialen. Ook besteden we aandacht aan de plastic soep. We maken er een gezellig middag van, dus kom jij ook? Alle activiteiten zijn gratis en iedereen is van harte welkom!

Strandpaviljoen De KUST
De activiteiten worden georganiseerd op het strand van Wijk aan Zee voor strandpaviljoen De KUST, deze strandopgang is te bereiken vanaf de Relweg. In geval van storm of onweer komt deze middag te vervallen, volg Facebook voor de laatste berichtgeving hierover.

NME Beverwijk
NME Beverwijk organiseert activiteiten op het gebied van natuur, milieu en duurzaamheid in Beverwijk en omgeving. Voor meer informatie over ons aanbod kijk op www.nmebeverwijkheemskerk.nl of neem contact op via [email protected] Volg kinderboerderij de Baak op Facebook en blijf op de hoogte van de komende NME activiteiten!

Reacties