Woodstock Tribute Festival in Muziekfort aan Aagtendijk

Foto: Muziekfort - aangeleverd

Vijftig jaar na Woodstock, de ‘moeder van alle muziekfestivals’, de historische drie dagen Love, Peace and Music, is Woodstock terug, maar nu niet in Bethel (USA) maar in Beverwijk

Morgen, zaterdag 24 augustus, vind in het Muziekfort (Fort aan den Sint Aagtendijk) een  tribute festival plaats rond Woodstock. Van laat in de middag tot diep in de avond zullen vele bands hun uiterste best doen om de muziek en sfeer van toen te doen herleven met een breed scala aan muziekstijlen.Daan Krakers, bekend als frontman van Supermoon, opent met Americana. De band Waltsoc speelt Creedence Clearwater Revival, Funk met Peren richt zich op de funk van Sly & The Family Stone, Spank’d met frontvrouw Marileen Hartog op Janis Joplin. De band Soul Sacrifice bestaat uit verschillende muzikanten uit de IJmond en daarbuiten (o.a. Robin van Rijswijk, Erwin Aubroeck en Hans Schoone) Zij spelen heel veel Santana en andere explosieve nummers met veel gitaren, hammond orgels en drumkabaal. Afsluiter is The Hendrix Alive Project, zonder twijfel de meest toonaangevende Hendrix tribute van Nederland. Dat alles op het buitenpodium.

Het festival wordt gedragen door de vrijwilligers van Stichting Fortpop Beverwijk en heeft geen winstoogmerk. De toegang is dan ook gratis. Het festival begint om 15.00 uur.

Hieronder een timetable:

  • 15.30 Daan Krakers
  • 16.00 WALTSOC
  • 17.30 Funk met Peren
  • 18.30 Spank’D
  • 19.30 SOUL SACRIFICE
  • 21.00 The Hendrix Alive Project

Reacties

0