Finale Evert Folkertstoernooi tussen De Kennemers en D.E.M.

Foto: BVV De Kennemers

Warme en sfeervolle eerste voetbalavond van inmiddels traditioneel voetbaltoernooi van De Kennemers krijgt zondagmiddag mooi vervolg met finalestrijd tussen buren.

Vrijdagavond werden de voorrondes gespeeld van het door de Beverwijkse Voetbalvereniging De kennemers georganiseerde Evert Folkertstoernooi op Sportpark Adrichem. Een warm avondje, letterlijk en figuurlijk, waar de lokale voetbalclubs aan het langste eind trokken.

De Kennemers speelden hun wedstrijd tegen Zaanlandia. Het was Geoffrey Purse die de thuisploeg in de 26e minuut op 1-0 bracht. Ondanks een aandringend Zaanlandia in de 2e helft bleef de 1-0 ook na 90 minuten op het scorebord, waardoor De Kennemers zich plaatsten voor de finale van zondag a.s.

De andere wedstrijd ging tussen D.E.M. zat.1 en het Haarlemse Schoten. Tot de rust bleef deze wedstrijd doelpuntloos. Hoe anders werd dat echter in de tweede helft toen een ontketende Rick Stals tekende voor een pure hattrick en D.E.M. met 3-0 naar de finale bracht.

Zowel de finale als de wedstrijd om de 3e en 4e plaats wordt zondagmiddag 25 augustus gespeeld om 14.00 uur. Locatie: Sportpark Adrichem, Adrichemlaan 1 in Beverwijk. Toegang gratis (en dat geldt ook voor de spreekwoordelijke ‘derde helft’ met dien verstande dat de consumpties voor eigen rekening zijn)

Reacties

0