DEM wint het 7e Evert Folkerts toernooi naar strafschoppen

Beverwijkse Voetbalvereniging De Kennemers kan terugkijken op een geslaagde 7e editie van het Evert Folkerts toernooi. Wel moesten de gastheren de uiteindelijke toernooiwinst aan hun buren laten.

In de finale, die gespeeld werd onder snikhete omstandigheden, bleken de teams van DEM en van De Kennemers nauwelijks voor elkaar onder te doen.In de eerste helft was het DEM dat door doelpunten van Timo Wolters en Rick Stals de ruststand van 2-0 op het scorebord toverde. In de tweede helft ging het echter de andere kant op en wisten De Kennemers langszij te komen door doelpunten van Stef Vonk en Michael Stenve.

Uiteindelijk was het toch DEM dat met de overwinning aan de haal ging door de strafschoppenserie in hun voordeel te beƫindigen.Toenooiwinnaars DEM

De strijd om de 3e en 4e plaats ging tussen Zaanlandia uit Zaandam en Schoten uit Haarlem en mondde uit in een afgetekende 6-0 overwinning voor Zaanlandia.