Hulp vinden via Beverwijkwijzer

Foto: Wim Meijer Fotografie

Informatie over zorg en ondersteuning, opvoeding en gezin, gezond blijven of wonen en huishouden. Van fysiotherapeut tot verzorgingshuis, van damclub tot dagactiviteitencentrum en van loopbaancoach tot opvoeddeskundige.

Om inwoners en zorgprofessionals in de IJmond beter te ondersteunen heeft Beverwijk de digitale hulpwijzer vernieuwd. De Beverwijkwijzer geeft informatie over organisaties die in Beverwijk werken op het terrein van wonen, welzijn en zorg, jeugd en gezin en werk en inkomen.

Het zoeken op de vernieuwde website is makkelijker geworden én de informatie wordt op wijkniveau gepresenteerd.

Het aanbod blijft hetzelfde
Het aanbod op de website is niet veranderd. Inwoners en zorgprofessionals kunnen onverminderd terecht voor informatie over zorg en ondersteuning, opvoeding en gezin, gezond blijven of wonen en huishouden. Van fysiotherapeut tot verzorgingshuis, van damclub tot dagactiviteitencentrum en van loopbaancoach tot opvoeddeskundige. Op de Beverwijkwijzer  is alles terug te vinden in uw buurt, binnen de gemeente of in de regio.

Samenwerking
De website is een samenwerking tussen professionals, medewerkers vanuit de wijkteams en de IJmondgemeenten. Met deze hulpwijzers kunnen zowel inwoners als professionals zo goed mogelijk ondersteund worden in hun vragen rond zorg en participatie. Neem vooral eens een kijkje in wat de hulpwijzer voor u kan betekenen.  Klik op www.Beverwijkwijzer.nl en neem een kijkje.

Reacties