Dé muziekvete aller tijden live in Kennemer Theater: The Stones vs The Beatles Battle

Je bent voor The Stones of je bent voor The Beatles: zo was ‘t, zo is ’t en zo blijft ‘t… ook op zaterdag 28 september in het Kennemer Theater waar het publiek kan kiezen voor kaarten in het ‘Stones-vak’ of voor in het ‘Beatle-vak’.

Van de keurig ogende Beatles en de Londense rebellen van The Rolling Stones is bekend dat ze lange tijd een goede verstandhouding hadden. Maar als het even kon probeerden ze elkaar op muzikaal gebied te overtreffen, zodat ze het beste in elkaar naar boven haalden.

Die concurrentiestrijd gold ook voor het algemene publiek: je was in de jaren 1960 òf voor The Beatles, òf voor The Stones. Deze ‘vete’ tussen twee van de grootste bands aller tijden staat centraal in de The Stones vs The Beatles Battle. De muziekvete die iedereen tot op het bot verdeelde en daarom zijn er ook speciale Stones en Beatles kaarten verkrijgbaar. Het ‘Stones-vak’ is links en het ‘Beatle-vak’ rechts (dat geldt ook voor de balkons).

De prachtige band speelt de mooiste nummers van de twee legendarische groepen én er worden verhalen verteld over o.a. de Stones in het Kurhaus en The Beatles in de Veilinghal te Blokker.

Meestergitarist Harry Sacksioni (o.a. While my Guitar Gently Weeps) wordt George. Naast hem staan Manny Angeletti (Paul), internationaal Paul McCartney’s bekendste vertolker en castlid West End productie Let it Be, Edward Reekers, Hubert Heeringa, Jeff Zwart, Maarten Molema én Syb van der Ploeg (Mick).

Kaarten vanaf € 25,50 voor zaterdag 28 september om 20.15 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.

Reacties