Paddenstoelenexcursie in Noord-Hollands Duingebied

Foto: Wim Meijer Fotografie

Op zaterdag 5 oktober organiseert NME Beverwijk en Heemskerk een paddenstoelenexcursie in het Noord-Hollands Duingebied vanaf duiningang Geversduin in Heemskerk.

De paddenstoelenexcursie start om 10.00 uur vanaf parkeerplaats Geversduin en duurt in totaal 2,5 uur. Onder leiding van een oud-boswachter wandelt men door het duingebied en gaat men op zoek naar paddenstoelen. Ontdekt de verschillende kenmerken van paddenstoelen, leer de namen van de verschillende soorten en u leer ze van elkaar te onderscheiden.

Aanmelden
Deelname aan de excursie is gratis. Vooraf aanmelden is wel noodzakelijk. Dat kan online via www.nmebeverwijkheemskerk.nl/excursie. In totaal zijn er 20 plaatsen beschikbaar. Na aanmelding ontvangt men een bevestiging van deelname. Een duinkaart is voor deze wandeling verplicht. Deze kan worden aangeschaft bij de automaat op de parkeerplaats van Geversduin.

NME Beverwijk & Heemskerk
NME Beverwijk & Heemskerk organiseert activiteiten op het gebied van natuur en milieueducatie in Beverwijk en omgeving. Meer informatie op www.nmebeverwijkheemskerk.nl.

Reacties