Bijzondere afsluiting expositie WONDERLAND

Foto: Paul Beentjes

Foto-expositie in Kasteeltuin van Slot Assumburg wordt afgesloten met het uitlichten van alle kunstwerken op zaterdagavond 26 oktober

Zaterdag 26 oktober zal de open lucht expositie WONDERLAND in de Kasteeltuin van Slot Assumburg op een bijzondere manier worden afgesloten. Van 19.00 tot 21.00 worden alle fotografische kunstwerken uitgelicht wat tot prachtige sfeerbeelden zal leiden. Iedereen, van jong tot oud, is van harte welkom om dit ‘licht- evenement’ mee te maken. Toegang is gratis.

Zes maanden heeft de open lucht fototentoonstelling WONDERLAND geduurd. In deze periode hebben de fotokunstwerken de bedreigde natuur en het belang van biodiversiteit op een kunstzinnige manier aan het publiek getoond. Er waren speciale activiteiten, ook voor kinderen in Het Koetshuijs, en rondleidingen in de kasteeltuin. Barre weersomstandigheden zorgden ervoor dat de fotokunstwerken het zwaar te verduren kregen. Maar ook dat sloot goed aan bij het thema van de tentoonstelling.

De Kasteeltuin Assumburg heeft met WONDERLAND een unieke tentoonstelling gehad die  nu op 26 oktober op een speciale manier wordt afgesloten.

(foto: Paul Beentjes)

Reacties