Rabobank IJmond organiseert netwerkbijeenkomst met topscheidsrechter Björn Kuipers

Foto: Rabobank IJmond - aangeleverd

Maandagavond 11 november organiseert Rabobank IJmond een netwerkbijeenkomst voor ondernemers in het Rabobank IJmond Stadion met als gastspreker Nederlands beste voetbalscheidsrechter en succesvol ondernemer Björn Kuipers.

‘Ondernemers laten groeien is één van de belangrijkste pijlers van de Rabobank. Op verschillende manieren proberen wij als lokale bank hieraan bij te dragen. Zo zoeken wij de samenwerking op met partijen die ons kunnen versterken (bijvoorbeeld Ondernemersklankbord, OV IJmond, NV IJmond) en daarnaast organiseren wij diverse kennis- en netwerkbijeenkomsten voor ondernemers in de IJmond. Op deze manier proberen wij enerzijds kennis te delen en anderzijds ondernemers met elkaar te verbinden. Het netwerkevent voor ondernemers met Björn Kuipers is hier een mooi voorbeeld van’, aldus Jerry Notenboom, directievoorzitter van Rabobank IJmond.

Björn Kuipers – Samenwerken, communicatie en ondernemen
Voetbalscheidsrechter Björn Kuipers is Nederlands beste scheidsrechter. Björn is tevens één van de twee Nederlandse scheidsrechters in de Europese Elite Group. Naast zijn werkzaamheden voor de KNVB is hij eigenaar van twee Jumbo supermarkten en is hij in het verleden eigenaar geweest van andere supermarkten. Björn vertelt vol passie zijn persoonlijke verhaal over samenwerken, communicatie en ondernemen. Björn maakte zijn debuut als scheidsrechter in het betaald voetbal tijdens de wedstrijd Telstar-FC Eindhoven in 2002 en zal 11 november aanstaande op dezelfde locatie de aanwezigen meenemen in zijn bijzondere verhaal.

Programma

  • 19.00 uur   Ontvangst en welkom
  • 19.30 uur   Welkomstwoord door Jerry Notenboom, directievoorzitter
  • 19.45 uur   Björn Kuipers – Samenwerken, communicatie en ondernemen
  • 21.00 uur   Netwerkborrel

Locatie: Rabobank IJmond Stadion, Minister van Houtenlaan 123, 1981 EG Velsen-Zuid

Aanmelden: kan via www.rabobank.nl/ijmond.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen