Huilende wolven huilen niet!

Foto: Theater Poppekus

Jeugdvoorstelling Theater Poppekus tijdens herfstvakantie in Bezoekerscentrum De Hoep in Castricum

Theater Poppekus speelt graag in op actuele onderwerpen. Momenteel is het groot nieuws dat er wolven zijn gesignaleerd op de Veluwe! Dit is prachtig nieuws omdat wolven bovenaan in de voedselketen staan en zo een mooi evenwicht brengen in de natuur. Doordat zij zieke en zwakke dieren eten, blijven de sterkere over. Bovendien laten de wolven genoeg restjes liggen voor de kleinere dieren, zoals diverse vogels, egels en insecten. Een mooie samenwerking!

Wat zijn wolven nou voor dieren? Hoe leven ze eigenlijk? En hoe praten ze met elkaar? In een grappig verhaal over opa en Pim die gaan kamperen op de Veluwe, laten we de wolf een grote rol spelen!

Er gebeuren gekke dingen bij de caravan… Er verdwijnt een kippenpootje van de barbecue en de vuilnisbak wordt omgegooid en uitgeplozen. Opa denkt dat Pim het heeft gedaan. Pim weet van niks, maar opa gelooft hem niet. Ze krijgen er zelfs een beetje ruzie over. Als ze ’s avonds gaan slapen en opa nog even bij de barbecue zit tot de kooltjes opgebrand zijn, gebeurt er iets heel moois! En daaruit blijkt dat Pim inderdaad de kippenpoot niet gepikt had en ook de vuilnisbak niet omver gelopen had! Oh ja, Roodkapje komt ook nog even voorbij. Maar dan nét even anders!

  • Toegangsprijs: Begeleiders: € 2,50 / Kinderen: € 5,00
  • Wanneer? Vrijdag 25 oktober om 11:00 uur, 13:00 uur en om 15:00 uur
  • Waar? Bezoekerscentrum De Hoep, Castricum
  • Leeftijd: Vanaf 3 jaar
  • Duur: 40 minuten
  • Let op: Contante betaling bij de begeleider.

Reacties