The Royal National Ballet Company, danssensatie uit de Kaukasus, in Kennemer Theater

Foto: The Royal National Ballet Company

Danssensatie ‘Magic of Georgia’ met 32 dansers komende dinsdag 29 oktober in het Kennemer Theater in Beverwijk

Magic of Georgia is dé danssensatie uit de Kaukasus. Het gezelschap uit de hoofdstad Tbilisi is na een reeks van tournees over de hele wereld eindelijk in Nederland te bewonderen!

The Royal National Ballet Company presenteert een show die zijn gelijke niet kent; Georgische folklore en klassieke dans worden schijnbaar moeiteloos met indrukwekkende zwaardgevechten en acrobatiek gecombineerd. De vrouwen lijken haast over het podium te zweven en de mannen blinken uit in acrobatische sprongen, om van de talloze kleurrijke kostuums nog maar niet te spreken! Met meer dan tien kostuumwisselingen komen alle traditionele stijlen uit de Kaukasus aan bod en komt het roemruchte verleden van het trotse Georgië met haar vermaarde Koningen (en Koninginnen) weer tot leven.

Met maar liefst 32 dansers op de bühne staat Magic of Georgia garant voor een avondvullend dansspektakel met authentieke Georgische muziek die speciaal voor deze show is samengesteld.

Kaarten vanaf € 28,50 voor dinsdag 29 oktober om 20.15 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.

Reacties