Vanmiddag herfstspeurtocht bij kinderboerderij de Baak

Foto: NME

Vanmiddag, woensdagmiddag 23 oktober, organiseert Natuur- en Milieueducatie Beverwijk vanaf kinderboerderij de Baak een bijzondere herfstspeurtocht voor de jeugd.

De speurtocht door het bos
Bij de ingang van de kinderboerderij ontvang je een stempelkaart. Zoek jij alle elementen op tijdens de speurtocht door het bos? Leer van alles over insecten, bomen en planten. Sprookjesfiguren en pijlen wijzen de weg door park Westerhout.

Met een volle stempelkaart kom je aan bij De Smaeckkamer waar er een heerlijk glas limonade op je staat te wachten. Je mag ook nog een paddenstoel knutselen!

Meedoen
Je kunt meedoen aan het programma tussen 13.30 uur en 15.30 uur. De speurtocht duurt ongeveer 40 minuten. Bij slecht weer is het verstandig om de kleding hierop aan te passen.  Deelname is gratis en iedereen is welkom. Dus zet je speurneus op en tot 23 oktober!

NME Beverwijk
NME Beverwijk organiseert activiteiten op het gebied van Natuur- en Milieueducatie in Beverwijk en omgeving. Voor meer informatie over ons aanbod kijkt u op www.nmeijmond.nl, voor meer informatie neemt u contact op via [email protected]. Volg kinderboerderij de Baak op Facebook en blijf op de hoogte van de komende NME activiteiten!

Reacties