112

Gewapende overval op pakketbezorger in Heemskerk

Foto: Politie IJmond

Heemskerk – Er is gisterochtend op de Rosa Manussingel in Heemskerk een 23-jarige pakketbezorger door twee mannen overvallen met een wapen. Het slachtoffer is onder bedreiging beroofd van zijn auto en goederen. De politie zoekt getuigen.

Het slachtoffer was rond 10.15 uur op de Rosa Manussingel om een pakketje te bezorgen toen hij door twee mannen plots uit zijn grijze bestelauto werd getrokken. Hij werd daarbij bedreigd en geslagen met een wapen. De verdachten gingen er vandoor met de bestelauto. Het voertuig werd leeg aangetroffen in de Berliozstraat. De politie heeft de omgeving doorzocht met behulp van speurhonden. De verdachten zijn niet aangetroffen.

De politie doet onderzoek naar deze zaak en komt graag in contact met getuigen die iets gezien of gehoord hebben in verband met de overval. Heeft u meer informatie? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Meldingen zo mogelijk onder vermelding van zaaknummer 2019205681

Reacties