Jack’s Café opnieuw in Misset Café Top-100

Foto: Fabio Alves - Unsplash

Het is Jack’s Café in Heemskerk opnieuw gelukt om een plek te veroveren in de Café Top-100 van Misset Horeca. Daarmee is het ’t enige café in de IJmond die voorkomt op deze prestigieuze lijst.

In totaal komen er acht Noord-Hollandse café’s op de lijst voor. Behalve Jack’s Café in Heemskerk zijn dat er maar liefst drie in Alkmaar (De Koning, Jong Belegen en De Boom), twee in Haarlem (Koops en ’t Kantoor) en twee 2 in Bloemendaal (Het Wapen van Bloemendaal en ’t Hemeltje).

Als nummer 1 op de lijst van Beste Café’s staat dit jaar Sijf in Rotterdam.

Over Jack’s Café is Misset lovend:
Jaar na jaar slaagt Jack’s Café er in om een plekje te veroveren in de Misset Horeca Top 100’s. Inderdaad: meervoud. Want eerder wist het bedrijf een plekje te veroveren in zowel de Café en Terras als in de Koffie Top 100. Hoe knap is dat, maar vooral: hoe doen ze dat?

Te beginnen met dat alles bij Jack’s Café tot in de puntjes op orde is; ontvangst, warenkennis, hygiëne, service, snelheid, gastvrijheid, gezelligheid, sfeer en het afscheid. ‘Jack heeft het voor elkaar’, zo luidt dit keer dan ook de openingszin in het vakjuryrapport. ‘Iedereen doet hier zijn werk zoals je dat graag ziet…gepaard met een grote glimlach.’

De uitleg van de bieren (16 tapkranen en meer dan 30 speciaalbieren van de fles) en de suggesties die er worden gedaan zijn goed, en de medewerkers doen het werk er met plezier. ‘Dit is een echt biercafé en dat straalt het ook uit. Nogmaals, bij Jack zijn alle ingrediënten aanwezig voor een top café-ervaring.

Reacties