Sesamstraat Live! in Kennemer Theater

Foto: Aangeleverd

Het is feest in de bekendste straat van Nederland! Sesamstraat bestaat 50 jaar en komt met hun grootste show ooit op zondag 26 januari naar het Kennemer Theater in Beverwijk! Koekiemonster, Elmo, Tommie en Bert & Ernie beleven samen met Janouk Kelderman, bekend van Het Klokhuis, de vrolijkste avonturen.

Familiemusical!
Een spannend nieuw avontuur begint voor Sophie. Vandaag gaat ze verhuizen! Maar voor ze vertrekt, keert ze nog één keer terug naar haar favoriete plek: de rommelzolder. Terwijl ze haar moeder helpt met inpakken, ziet Sophie plots een hele oude, mysterieuze koffer. Nieuwsgierig maakt ze de slotjes open. Een lege zak koekjes, een rubber eendje en nog veel meer spulletjes; allemaal van Sesamstraat. En dan gebeurt er iets magisch… de Sesamstraatvriendjes komen tot leven! Het is het begin van een heel bijzonder verhaal waarin alles kan én alles mag.

(foto: Wim Lanser – aangeleverd)

Meet & Greet
Zing en dans gezellig mee met alle Sesamstraatbewoners en geniet van deze grappige, swingende voorstelling voor het hele gezin. Want, bij Sesamstraat is het altijd feest! Ook in de foyer willen de Sesamstraatvriendjes natuurlijk uitgebreid met alle jonge bezoekers op de foto gaan tijdens de meet & greet.

Al 50 jaar Sesamstraatplezier: Kom verkleed!
Op 10 november 2019 bestond Sesamstraat officieel 50 jaar! Dat is een feest voor iedereen wereldwijd en dat vieren onze vrolijke Nederlandse Sesamstraatvrienden natuurlijk samen met alle theaterbezoekers. Bij zo’n bijzonder feest hoort natuurlijk een mooie outfit. Daarom nodigen Koekiemonster, Elmo, Tommie en Bert & Ernie alle jonge bezoekers uit om verkleed naar het theater te komen als hun favoriete Sesamstraatkarakter!

Tijd, plaats en reserveren
Zondag 26 januari om 14:00 uur, bij het Kennemer Theater, Kerkplein 1. Kaartprijs vanaf € 10,00, exclusief reserveringskosten. Reserveringen: www.kennemertheater.nl of telefonisch via (0251) 221 453. Kijk voor meer informatie op www.VanHoorne.com/Sesamstraat.

Reacties