Expositie ‘IJmond pixels’ van Fotokring Heemskerk in Stadhuis Beverwijk

Foto: NVMeurs/aangeleverd

BEVERWIJK – Met originele foto’s van mooie beelden uit de stad en de regio, exposeert Fotokring Heemskerk in het Stadhuis van Beverwijk van 13 januari tot 28 februari 2020. De foto’s zijn gemaakt zijn door een groep enthousiaste hobbyfotografen van de Fotokring.

Kleurrijk en verrassend
U zult de beelden herkennen. Gefotografeerd vanuit een verrassend perspectief en een originele vorm kan de stad of omgeving er ineens heel anders uitzien. De foto’s zijn groot van formaat waardoor een kleurrijk beeld van de regio ontstaat. Dit maakt een bezoek aan de expositie meer dan waard.

Fotokring Heemskerk
Fotokring Heemskerk bestaat ruim 60 jaar. De vereniging is een plek waar actieve hobbyfotografen fotografie serieus beoefenen. Er zijn meerdere disciplines, zoals straatfotograaf, landschap-, architectuur- of modelfotograaf. Is fotografie ook uw hobby? De Fotokring is altijd op zoek naar leden en nieuwe ideeën. Meer informatie www.fotokringheemskerk.nl

Kom langs tijdens openingsuren
U bent van harte welkom om de expositie te bekijken tijdens openingsuren in de publiekshal van het stadhuis, Stationsplein 48 in Beverwijk.

Reacties