Kamphues & Doornbos’ Grote Grand-Prix-Circus in Kennemer Theater

Foto: Moker Ontwerp - aangeleverd

Op zaterdag 1 februari komen race-fanaten Robert Doornbos en Rob Kamphues met hun Grote Grand Prix Circus naar het Kennemer Theater in Beverwijk. Alleen… om aan kaartjes te komen lijkt bijna net zo lastig als voor de Grand prix zelf.

Nauwelijks was bekend dat Robert Doornbos en Rob Kamphues kwamen of de voorstelling was al uitverkocht. Dat betekent dat, als je er naartoe wilt, je op de wachtlijst terecht komt òf… je reist naar een van de andere theaters in het land waar het race-gekke koppel in de komende maanden langskomt.

Robert Doornbos en Rob Kamphues zijn de absolute smaakmakers van de televisie-uitzendingen rond de Formule 1. Met humor, verstand van zaken en een heleboel passie delen zij op tv hun liefde voor de racerij met een miljoenenpubliek. Dit seizoen nog bundelen ze ook hun krachten in het theater tijdens een exclusieve tournee van Rob en Bobs Grote Grand-Prix-Circus!

Locatie is een piste met daarin twee mannen, vol (sterke) verhalen en grappen over de racesport. Persoonlijk, eerlijk en actueel. Is de één niet eerlijk genoeg, dan vult de ander de sappige en gênante details wel in. En kunnen ze elkaar niet meer met woorden verslaan, dan stappen ze in een racesimulator om het op het circuit uit te vechten.

Verwacht een heerlijke avond vol anekdotes over legendes in de autosport, over – hoe kan het ook anders – Max Verstappen, acts die circusartiesten en coureurs gemeen hebben, maar bovenal veel verhalen over eigen ervaringen in een raceauto. Bijvoorbeeld hoe de een zich in de vangrail boorde nog voor de race begonnen was, of over hoe bang de ander was toen hij voor het eerst met 400 kilometer per uur door een kombocht ging.

Informatie via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453. Kijk voor meer voorstellingen van in het land op de Nationale Theaterkassa.

 

Reacties