Verstappen en Albon verrassen Zandvoort

Foto: Marcus van Dam

Het begint al met een uitgelekte mail waarin Red Bull Zandvoort verrast met een bezoek aan het Circuit Zandvoort voor de Dutch Grand Prix op het Zandvoortse circuit. Eerder is er al een Red Bull Formule 1 wagen gesignaleerd op de Zandvoortse boulevard die door ZFM Zandvoort presentator Rob Harms is vastgelegd op het moment dat deze een overstekende vrouw met rollator voor laat gaan, bij de hoofdingang van het Circuit Zandvoort.

Red Bull laat dame met rollator voor gaan

Nauwlettend
Dat de bezoeken van de Red Bull Formule wagen nauwlettend in de gaten wordt gehouden, blijkt wel uit de tweet van Racebezoeken.nl

https://twitter.com/racebezoeken/status/1222096246531338240

Is het bij het eerste bezoek nog gegaan door een onbekende testrijder (naar verluidt is het hier gegaan om Jüri Vips of Patrick Friesacher), nu zijn het Max Verstappen en Alexander Albon zelf die even hun gezichten hebben laten zien op het Zandvoortse circuit.

Achter op het circuit
Het spektakel heeft zich vooral afgespeeld achterop het gedeelte waar aannemer Volkwer Wessels nauwelijks werkzaamheden hoeft uit te voeren. Door het uitlekken van de tweet zijn er de nodige fans van Verstappen te vinden op het Circuit Zandvoort, terwijl de Nederlander nog vrij recent met zijn teamgenoot zijn te zien in de Oostenrijkse wintersportplaats Kitzbuehl.

Actief
Red Bull is toch al actief geweest de laatste dagen. Van een Formule 1 wagen op het Scheveningse strand tot en met een aantal rondjes rijden voor het paleis Noordeinde in Den Haag. Naast Den Haag zijn de twee Formule 1 wagens ook gesignaleerd in het Westland. Die beelden zijn onder meer op You Tube terug te vinden.

Foto’s: Rob Harms en Marcus van Dam

Reacties