Wolven in het duin: Natuurbeleving en theater ineen voor kinderen van 4 tot 9 jaar.

Foto: Pixabay

Theater Poppekus en Bosw8er organiseren op vrijdag 21 februari om 13:30 theater en natuurbeleving ineen met als titel; Wolven in het duin.

De kinderen en eventueel volwassen die mee willen gaan met Evert-Jan Woudsma van Bosw8er op zoek naar sporen van de wolf. Na een wandeling van ongeveer 40 minuten komen ze aan bij De Kruisberg waar toevallig Opa Job met zijn caravan staat. En dan begint een nieuw avontuur.

Wat zijn wolven nou voor dieren? Hoe leven ze eigenlijk? En hoe praten ze met elkaar? In een grappig verhaal over opa en Pim die gaan kamperen op de Veluwe, laten we de wolf een grote rol spelen! Er gebeuren gekke dingen bij de caravan….. Er verdwijnt een kippenpootje van de barbecue en de vuilnisbak wordt omgegooid en uitgeplozen. Opa denkt dat Pim het heeft gedaan. Pim weet van niks, maar opa gelooft hem niet. Ze krijgen er zelfs een beetje ruzie over. Als ze ’s avonds gaan slapen en opa nog even bij de barbecue zit tot de kooltjes opgebrand zijn, gebeurt er iets heel moois! En daaruit blijkt dat Pim inderdaad de kippenpoot niet gepikt had en ook de vuilnisbak niet omver gelopen had! Oh ja, Roodkapje komt ook nog even voorbij…. Maar dan nét even anders!

Kosten bedragen €10,- per kind en €2,50 per volwassene. Opgeven kan via 06-27883180 of 06-23767509. Na aanmelding ontvangen de deelnemers instructies van het geheime wolvengenootschap!

Reacties