Shaquill Sno verruilt Telstar voor avontuur in Noorwegen

Foto: Dennis Gouda

VELSEN-ZUID – Telstar raakt twee weken na het einde van de winterse transferperiode nog een speler kwijt. Shaquill Sno verlaat de club uit Velsen-Zuid en tekent bij het Noorse Aalesunds FK, zo meldt de club vrijdag.

(bronnen: NH Nieuws/Telstar)

De transfermarkt is in Noorwegen nog steeds open, waardoor de overstap mogelijk is. De geboren Amsterdammer is bezig aan zijn derde jaar in Velsen-Zuid. Zijn contract liep nog door tot het einde van dit seizoen, maar doordat hij nu vertrekt houdt Telstar nog een bedrag over aan de transfer. Trainer Andries Jonker laat via de officiële kanalen van de club weten Sno de overstap te gunnen: “Het is eens te meer een teken dat Telstar voor veel voetballers een mooie springplank is om hoger op te komen. Het is een prachtige stap voor Shaquill en wij hopen natuurlijk van harte dat hij gaat slagen.”

https://twitter.com/telstar1963nv/status/1228324529459597313

Teamgenoot
In Noorwegen wordt Sno teamgenoot van voormalig Volendam-speler Daan Klinkenberg. De Beinsdorper maakte in het begin van dit kalenderjaar de overstap naar Aalesunds FK. Daarvoor speelde hij bij voor het Finse FC Inter Turku.