Inschrijving voor Hugo Boss Letterenloop geopend

Foto: Wim Meijer Fotografie

De organisatoren van de Hugo Boss Letterenloop hebben er wederom zin in, want de inschrijving voor het evenement op 7 juni is geopend. Net als afgelopen jaren gaat de winst van de opbrengst weer naar een goed doel.

Ruimschoots kaarten
Voor sportieve mensen die graag willen hardlopen, zijn er volgens de organisatoren nog ruimschoots kaarten beschikbaar om mee te doen. Alles speelt zich af rondom het Openluchttheater Caprera en het Kopje van Bloemendaal. Voor deelnemers die eerder aan deze loop hebben meegedaan is het een uitdagend parcours met de magische lus door het openluchttheater en de beklimming van het Kopje van Bloemendaal.

Loftrompet
Deelnemers van voorgaande edities steken volgens de organisatoren alom de loftrompet over de goede sfeer van het evenement, met als traditioneel middelpunt de Haarlemse IJsbaan. Deelnemers kunnen samen met familie, vrienden, buren, en collega’s meedoen op 7 juni aan het sportevenement van Kennemerland.
Run4Schools
De winst gaat naar Run4Schools. Alle deelnemers dragen op deze manier bij aan deze stichting in de armste wijken van Zuid-Afrika. Daar vangt deze organisatie kinderen na schooltijd op en krijgen zij de mogelijkheid te sporten onder begeleiding van gekwalificeerde coaches. Zo hebben ze plezier met andere kinderen, krijgen ze zelfvertrouwen en blijven uit handen van de jeugdbendes. In de afgelopen 12 jaar is er al meer dan 100.000 euro bij elkaar gelopen.

Sponsors
De Letterenloop heeft ook dit jaar sponsors weten aan te trekken voor de verschillende afstanden voor jong en oud, fanatiek of recreatief. De Hugo Boss 10 km, Toko Nina 5 km, 201SportFysio 1.500 meter, Dikkie Dik Funrun 800 meter en De uitgeverij Lucht business loop. Voor alle afstanden is via de website van de Letterenloop de inschrijving inmiddels geopend.

Reacties