Sportinstuif bij Heliomare in kader van De Week van de Gezonde Jeugd

Foto: Wim Meijer Fotografie

Op woensdag 18 maart wordt in de Heliomare sporthal De Velst in Heemskerk een Ready to Sport Sportinstuif georganiseerd in het kader van De Week van de Gezonde Jeugd.

Ready to Sport Sportinstuiven hebben als doel om mensen met en zonder beperking samen te brengen door middel van sport, vanuit de gedachte dat sporten en bewegen is goed voor iedereen, maar ook erg leuk om te doen! Gedurende de Week van de Gezondheid wordt deze gedachte toegespitst op de jeugd.

Tijdens de sportinstuif kan de jeugd, zowel met als zonder beperking, zich dan ook onbeperkt uitleven met allerlei sportieve en leuke activiteiten zoals aerial yoga, freerunnen, handboogschieten, klimmen, fitness, voetbal, springkussen, etc.

(foto: Wim Meijer Fotografie)

Dansworkshops met Juvat Westendorp
Bijzonder zijn de dansworkshops die worden gegeven door niemand minder dan Juvat Westendorp! Juvat is een Nederlandse acteur, danser en choreograaf die speciaal voor deze voor ons een dansworkshop komt geven.

De Ready to sport- middag bij Heliomare wordt georganiseerd In samenwerking met Team sportservice Kennemerland, JOGG, Welschap, Beverwijk Fit & Actief en de Buurtsportcoach Uniek Sporten.

  • Locatie: Heliomare Sporthal de Velst, Velst 1, Heemskerk
  • Tijd: woensdag 18 maart van 15.00 uur tot 17.00 uur
  • Aanmelden is niet nodig! Gewoon gezellig langskomen. Iedereen is meer dan welkom!

Reacties