Gevolgen coronamaatregelen voor dienstverlening gemeente Beverwijk

Foto: Wim Meijer Fotografie

In het kader van de bestrijding van het coronavirus heeft de gemeente Beverwijk een aantal maatregelen moeten nemen die de dienstverlening van de gemeente beïnvloeden. De dienstverlening van de gemeente Beverwijk blijft beschikbaar, maar wel met onderstaande aanpassingen.

Vanaf nu werken zo veel mogelijk medewerkers van de gemeente vanuit huis. De gemeente probeert de bereikbaarheid en dienstverlening voor inwoners zo goed mogelijk te houden. Toch kan niet dezelfde service geboden worden als onder normale omstandigheden. De gemeente vraagt hiervoor het begrip en de medewerking van haar inwoners.

  • De gemeente verzoekt inwoners om alleen een afspraak te maken of naar een afspraak te komen bij de publieksbalie als het echt nodig is of spoed heeft.
  • Wanneer een gemaakte afspraak geen spoed heeft kan de afspraak geannuleerd worden. Dit kan via de bevestigingsmail van de afspraak of door contact op te nemen met de gemeente via 0251-256256.
  • Voor geboorteaangifte en overlijden kunnen inwoners uiteraard bij de gemeente terecht.
  • De wachttijd bij het Klantcontactcentrum kan langer zijn.

Gevolgen voor evenementen
De maatregelen hebben ook gevolgen voor evenementen en bijeenkomsten die de gemeente organiseert. Evenementen voor meer dan 100 personen worden afgelast. Aankomende maandag wordt een besluit genomen over de weekmarkt.

Lokale en landelijke maatregelen
Voor de meest actuele informatie of de lokale en landelijke maatregelen kunnen inwoners de website van het RIVM (www.rivm.nl) raadplegen. Ook vinden inwoners op deze website het meest actuele advies over hoe zij kunnen handelen bij klachten.

Reacties