Platform ‘beverwijklevert.nl’ gelanceerd

Foto: Beverwijk Centrum

Lokale ondernemers Beverwijk bundelen krachten in coronatijd en lanceren vraag en aanbod plaatform beverwijklevert.nl.

Dit platform verbindt de inwoners van Beverwijk met de ondernemers van Beverwijk. Zie het als een soort van Martkplaats voor Beverwijkse ondernemers en inwoners.  Zo kan men als consument aangeven wat men zoekt of wenst. Maar ook kan men reageren op de verzoeken of op het aanbod van de lokale ondernemers. Kortom: ben je op zoek naar een bepaald product maar kun je, of durft je de deur niet uit, laat het iedereen weten op het platform.

Hulp is dichterbij dan u denkt. De ondernemer komt wellicht naar je toe of maakt een specifieke afspraak met jou. Of een andere inwoner van Beverwijk die wel naar het centrum gaat kan voor jou de boodschap ophalen. Kortom er zijn legio mogelijkheden.

Als consument kun je ook reageren, wellicht kun je de ondernemer helpen met zijn prangende vraag, of heb je tips en advies voor hem. Door middel van deze site wordt de klant met de lokale ondernemer verbonden. Zo helpen lokale winkeliers en klanten elkaar.

Zo komen de Winkelcentra in Beverwijk en de restaurants nog meer tot leven en kunnen de winkels de klanten blijven bedienen. Op deze manier wordt tevens een prachtig fundament gebouwd voor na de crisis. Het is een opstap van een nieuwe manier van (samen)werken.

Reacties

Cookieinstellingen