Afslanken per e-mail: Lijntje88 maakt ‘t mogelijk

Foto: Aangeleverd / Pixabay

Nu de wekelijkse bijeenkomsten bij Lijntje88 vanwege het strenge beleid rondom het Corona virus, biedt Lijntje88 Afslanken per mail. Eenvoudig vanuit huis het afslankprogramma van Lijntje88 volgen is nu mogelijk.

Hoe werkt Afslanken per mail ?
Een ieder die wil afslanken via e-mail, kan zich aanmelden via de website www.lijntje88.nl door het inschrijfformulier in te vullen op het tabblad “Afslanken per mail” en deze te verzenden. Daarmee heeft men zich ingeschreven en ontvangt men na betaling het startpakket.

Via de mail ontvangt men vervolgens elke week op een vaste dag een nieuw weekmenu. Met dit menu is het eenvoudig het programma van Lijntje88 te volgen. Bij het menu ontvangt men ook elke week een nieuwe ‘Afslanktip van de week’.

Met behulp van het menu en de wekelijkse tips kan men aan de slag om het voedingspatroon blijvend te veranderen en eetgewoonten aan te pakken.

Als extra ondersteuning biedt Lijntje88 deskundige individuele hulp. Men kan vragen per e-mail stellen en deze zullen zo spoedig mogelijk worden beantwoord.

Reacties