Schenk een schoonheidsbon aan een held

Foto: Pixabay

Actie van Centre Cosmetique Carmen zorgt voor zowel waardering voor vrijwilligers die zich aanmelden bij ziekenhuizen, voor hulpverleners en medewerkers in andere sectoren die door de crisis zwaar worden belast, als voor ondersteuning van lokale ondernemer.

Het is een rare, maar vooral een zware tijd. De druk op medewerkers in de zorg neemt met de dag toe. Deze mensen zijn bereid hun uiterste te geven, staan klaar om extra diensten te draaien als dat nodig is. Denk ook aan alle vrijwilligers die zich aanmelden bij ziekenhuizen. Maar ook hulpverleners en medewerkers in andere sectoren waar nu veel van gevraagd wordt.

Het leek het Carmen van Centre Cosmetique Carmen daarom een goed idee om een actie te introduceren, waarmee je al deze mensen een hart onder de riem kunt steken. Je kunt bij Centre Cosmetique Carmen een schoonheidsbon bestellen die je kunt schenken aan iemand die een opsteker verdient.

Hoe heerlijk zou het voor deze helden zijn om straks, als de ergste druk achter de rug is en het normale leven weer opgepakt wordt, een ontspannende behandeling bij de schoonheidsspecialist te krijgen! En jij kunt deze schenken. Je steunt daarmee ook meteen een lokale onderneemster, van wie de inkomsten flink zijn gedaald door de verplichte sluiting van de salon.

De schoonheidsbonnen zijn er in 3 varianten:

  • “Zorgtopper” à €35,-
    Een ontspannende schoonheidsbehandeling ter waarde van €45,- (onze bijdrage €10,-).
  • “Zorgkanjer” à €60,-
    Een uitgebreide, luxe schoonheidsbehandeling ter waarde van €80,- (onze bijdrage €20,-).
  • “Zorgspecialist” à €30,-
    Een rug-/schoudermassage, brow lift, henna brows, spraytan of gellak (tenen) behandeling ter waarde van €35,- (onze bijdrage €5,-).

Je kunt kiezen om de bon zelf aan iemand te schenken die je kent, of te schenken aan bv. een zorginstelling in de omgeving Beverwijk, dan zorgt Centre Cosmetique Carmen ervoor dat deze op de juiste plek terecht komt.

Bestellen kan via SCHOONHEIDSBON Centre Cosmetique Carmen of via een berichtje via WhatsApp (06-81727778).

Reacties