Koop een bloemetje bij de lokale bloemist voor Serious Request en steun het Rode Kruis

Foto: Pixabay

Rode Kruis IJmond heeft samen met 14 bloemisten uit Velsen, Beverwijk, Heemskerk en Uitgeest een actie opgezet waarbij de opbrengst naar Serious Request gaat. Van ieder boeket van 15 euro gaat 3 euro naar Serious Request.

De opbrengst van de Serious Request actie gaat naar het Rode Kruis onder het motto: Alleen samen krijgen we Corona onder controle.

Never Walk Alone
Op het moment dat heel Nederland stil valt en de intensive cares vollopen, helpt het Rode Kruis en daarbij kan de organisatie alle steun gebruiken. Daarom start radiozender 3FM over een week met 3FM Serious Request: Never Walk Alone.

De actie van Rode Kruis IJmond en de bloemisten loopt van 10 april tot en met 24 april. U kunt een bloemetje naar keuze bestellen voor uzelf of voor iemand anders. Bij het boeket zit een kaartje waar u een tekst op kunt (laten) schrijven. De bloemen worden  bezorgd maar ophalen in de winkel kan ook.

Meer informatie over de actie staat op de site van Rode Kruis IJmond www.rodekruis.nl/ijmond en via facebook.com/rodekruisijmond.

Reacties