55+

Droomland, Droomland………o ik verlang zo naar Droomland

Foto: Charles Duijff

In deze onzekere tijden neemt de redactie van Nieuws.nl u even mee naar Droomland. De Noord-Hollandse kust maakt daarvan zeker deel uit. Dat blijkt telkens weer, als vele Nederlanders ondanks de corona-maatregelen toch het strand willen bereiken.

Tekst en foto’s Charles Duijff:

Voor alle lezers en kijkers van dit artikel even een zee van rust. Even mijmeren naar hoe het kan zijn….(klik op een foto voor uitvergroting)

Hoe vaak heb ik dit zelf niet gedaan, met of zonder mijn kinderen. De zee uitdagen en een zandbouwsel overeind trachten te houden….Al was het alleen maar om een ‘zon’-eilandje in het water te creëren. Heerlijk dit. De Bloemendaalse- zowel als de Zandvoortse kustlijn, ik houd ervan… Met mijn camera-statief redde ik dit niet. Dat was ‘te hoog gegrepen’ Vanuit een sportvliegtuigje ging dat beter….Op de afbeelding ook het grootste deel van Zandvoort-centrumDie heerlijk volle terrassen en strandstoelen zonder 1,5 meter-beperking Sailor, won’t you stay for awhile? There’s a town full of girls that could do with a smile…..Echt mijn Droomland van vandaag, terwijl Andre Hazes senior en Paul de Leeuw meer droomden van kaboutertjes. In het bos ‘gestrand’ waarschijnlijk….

Droomland Andre Hazes sr. en Paul de Leeuw 

Ik neem u toch nog even verder mee naar the Beach….Mediteer even met me mee…. Peace on Earth ladies Geen honden op het strand, hotdogs uitgezonderd…. Zin in een dansje en droom je van gezelligheid? VOILA

Tijd voor een schuimgebakje, of er zomaar even doorheen schuimen

Jaarlijks van die fraaie- en indrukwekkende zandsculpturen op de boulevard en in het Zandvoortse dorp… Zou het er dit jaar nog van komen?Gezellige markt op de Zandvoortse boulevardZonsondergangen die er niet om liegen in mijn DroomlandOnderstaand een luchtfoto van Zandvoort. U ontdekt daarop ook het NS-station met de trein, die vanuit Haarlem en via Overveen Zandvoort bereikt (v.v.)

Reacties