Recent coronapatiënt zingt ’s avonds live verzoekjes voor u op Facebook

Sven Davis met Gerard Alderliefste
Foto: Onno Hulshof

In maart 2020 werd hij zelf slachtoffer van het coronavirus, de 27-jarige KLM-steward en zanger Sven Davis. Hij was enkele weken behoorlijk ziek, maar herstelde gelukkig volledig.

Sven vliegt nog steeds voor KLM, natuurlijk wel minder nu, en is daarnaast ook vele avonden per week beschikbaar voor uw muzikale verzoekjes tijdens de coronacrisis. Hij doet dat via een live-stream op Facebook vanaf 19:30 uur. U kunt die verzoekjes ook tijdens de stream via Facebook indienen. Soms wordt het verzoekje de volgende dag gehonoreerd, omdat Sven er wel een fatsoenlijke orkest-track bij wil gebruiken. Sven zingt repertoire in vele talen, Nederlands, Engels, Italiaans, you name it.

U bent van harte uitgenodigd om mee te luisteren en een verzoekje te doen….

De zanger was al op zeer jeugdige leeftijd gast bij Paul de Leeuw (Mooi Weer De Leeuw), waar hij 3 x live mocht zingen. Ook voor Vivienne van den Assem zong hij bij Nickelodeon ‘Brand New’ en hij beleefde kolderieke avonturen in Villa Achterwerk. Sven was ook te zien in Holland’s Got Talent en All To-gether Now, waar hij 88 van de 100 juryleden meekreeg.

De zanger bespeelt een aantal instrumenten, waaronder saxofoon, gitaar, viool en toetsen. Hieronder een voorbeeld van zijn stream.

Reacties