Telstar nieuwe seizoen van start met beloftenelftal (onder de 21)

Foto: Wim Meijer Fotografie

Telstar zal per het nieuwe seizoen 2020/2021 meedoen in de onder-21 competitie van de KNVB met een beloftenelftal. Een jongerenelftal was een van de doelstellingen uit het beleidsplan 2026 van de Witte Leeuwen.

‘Het tot stand brengen van een beloftenteam was één van de opdrachten die ik als technisch directeur van Telstar heb meegekregen’, aldus technisch directeur Andries Jonker. ‘Het afgelopen seizoen hebben wij daartoe een werkgroep opgericht met daarin Sjaak Lettinga, Dorus de Vries, Mahjoub Mathloufi en Frans de Kat. Zij hebben het e.e.a. uitstekend voorbereid.

Financieel werd het beloftenteam mogelijk gemaakt door het Witte Welpen fonds. Inmiddels is er ook al een trainer gevonden voor dit nieuwe Telstar onder-21. Dat is Joeri Volkers. En verder zet men bij Telstar alle aanwezige creativiteit in om snel een selectie rond te krijgen. Dat is zeker niet eenvoudig nu de mogelijkheid tot scouting in de laatste maanden van de competitie is weggevallen ten gevolge van de coronacrisis.

Telstar heeft zich inmiddels formeel ingeschreven bij de KNVB voor de nieuw op te richten onder 21 competitie. Later zal bekend worden in welke divisie de Witte Leeuwen worden ingedeeld. De zaterdag zal als vaste speeldag gehanteerd worden.

Reacties

Cookieinstellingen