Gratis webinar voor Beverwijkse ondernemers: Social media inzetten voor jouw bedrijf

Om ondernemers te helpen is dinsdagavond 26 mei een gratis online seminar op Facebook te zien. Tijdens deze workshop geeft expert Achmed Awad voorbeelden en handvatten waarmee je zelf aan de slag kunt gaan om succes te bereiken via social media.

“Als ondernemer is social media met name tijdens de coronacrisis, maar ook zeker na de coronacrisis, belangrijker dan ooit”, stelt Barbara Middendorp, lid van de VVD fractie in Beverwijk. De fractie wil daarom iets doen om ondernemers daarbij te helpen.

Want het is niet voor iedereen duidelijk hoe je social media het best inzet om het gewenste resultaat te bereiken. Zodoende is contact gezocht met Achmed Awad, die bekend staat als expert op het gebied van digitale marketing. En vanuit die hoedanigheid geeft hij op dinsdag 26 mei vanaf 20.00 uur een online workshop.

Voor wie is de workshop bedoeld?
De workshop is speciaal bedoeld voor alle ondernemers. Dus ook voor de ondernemers buiten Beverwijk. Barbara Middendorp: “We hopen de ondernemers net dat extra steuntje in de rug te geven om de crisis keihard te lijf te gaan.”

Wat wordt tijdens het seminar aangeboden?
Achmed Awad: “Wat voor mensen op dit moment belangrijk is is dat de ‘black-box’ van marketing geopend wordt. Er zijn ondernemers die het heel erg goed doen. Daar ook werkelijk resultaat in de vorm van omzet zien. Er zijn ondernemers die het minder goed doen. Maar wat is daar nu precies het geheim daarachter? Wat zijn nou de dingen die zij doen? En wat wij deze avond willen doen is de mensen eigenlijk heel simpel voorbeelden geven, handvatten aanreiken waarmee ze zelf aan de slag kunnen gaan en proberen dat succes ook te bereiken op social media en digitale marketing in het algemeen”.

Als je hierbij wilt zijn kun je je aanmelden via de Facebookpagina van VVD Beverwijk. Tijdens de live sessie kun je vragen stellen. Maar het is ook mogelijk om vooraf vragen in te sturen via Facebook Messenger en via Whatsapp.

Klik op de hoofdfoto bovenaan dit bericht voor de reportage van IJmond Nieuws

Webinar

  • Wanneer: dinsdag 26 mei van 20.00 uur tot 21.30 uur
  • Waar: via de website van VVD Beverwijk: https://www.facebook.com/events/256051822267157/
  • Terugkijken: het webinar is vanaf woensdag 27 mei ook in z’n geheel terug te kijken via de Facebookpagina van VVD Beverwijk
Cookieinstellingen