FNV Tata Steel houdt ledenraadpleging voor eventuele staking op parkeerterrein Bazaar in Beverwijk

Foto: Wim Meijer Fotografie

VELSEN – De FNV-afdeling van Tata Steel gaat op donderdag 4 juni haar leden raadplegen. Dit gebeurt in de vorm van een drive-in ledenvergadering op een parkeerplaats van De Bazaar in Beverwijk. Omdat het door de coronacrisis niet mogelijk is grote groepen leden bij elkaar in een tent of zaal bij elkaar te roepen is gekozen voor deze bijzondere manier van vergaderen.

(bron: NH Nieuws)

Omdat het bij dit soort vergaderingen wettelijke verplicht is dat de leden fysiek aanwezig te zijn om de stemming geldig te kunnen verklaren wordt dus gekozen voor een parkeerplaats die ruimte genoeg biedt aan alle mensen, die daarbij wel in hun auto moeten blijven zitten, of in ieder geval ruim genoeg van elkaar af kunnen staan.

Bijgepraat
De leden zullen vanaf 10:00 uur worden bijgepraat door Roel Berghuis (FNV bestuurder) en Frits van Wieringen (COR Tata Steel) over de huidige situatie bij het bedrijf.

Daarnaast zullen er uitgangspunten en ultimatums wat betreft de transformatieplannen worden voorgelegd aan de leden die tevens moeten stemmen over de voorstellen om tot hardere stakingsacties over te gaan.

Reacties