Drive in Take Away bij Vuurlinie Events met PAW Patrol

Foto: Vuurlinie - aangeleverd

Iedereen op de foto met de PAW Patrol helden. Vuurlinie Events en Gasterij Vuurland organiseren Drive in Take Away met Meet en Greet met Marshall en Chase. Unieke horecabeleving in Beverwijk.

Een Drive in Take Away: tijdens de voorbereidingen werden de puntjes op de i gezet voor dit nieuwe initiatief van Vuurlinie Events in samenwerking met Gasterij Vuurland. Met de versoepeling van de coronamaatregelen kan na lang wachten de horeca, en dus ook Gasterij Vuurland, weer open vanaf 1 juni. Zoals bekend gebeurt dit wel in een aangepaste en beperkte vorm en dat geeft de nodige hoofdbrekens.

Bas de Jong, betrokken bij beide onderneming, is op de achtergrond nog druk in de weer met de afstemming, terwijl hij toelichting geeft op het nieuwe initiatief. Is 30 mensen in het restaurant wel genoeg om de vaste kosten te dekken? Hoe moeten worden omgegaan met alle regels? Kortom: het wordt roeien met de riemen…

“Het hield mij al weken bezig en na wat brainstormen met ons reclame bureau, kwamen wij op het idee van een drive in. Niet nieuw natuurlijk maar wel in de combinatie Theater Beverwijk wat een onderdeel is van Vuurlinie Events. De kindertheatervoorstellingen bij Vuurlinie Events liepen voor de corona crisis uitermate succesvol. Koning Kumba (eigen idee), Het grote Sinterklaas feest, Peppa Pig maar bovenal de voorstellingen van PAW Patrol trokken volle zalen. Door dit gegeven te combineren met een drive in (Take Away) van onze gasterij kunnen we een fantastische beleving bieden en ook nog eens meer dan 30 gasten bedienen. We gaan dus een weekend knallen en dan zien we wel of we er een vervolg aan geven of niet”, aldus Bas.

Belangstellenden hoeven niet te reserveren. Volg de borden en rij de Drive in binnen. Vervolgens kun je jouw bestelling plaatsen waarbij wij voor de kleintjes een speciaal Koning Kumba menu is samengesteld. Er is tussen 16.00 uur en 20.00 uur een fotograaf aanwezig zodat de ouders in hun auto kunnen blijven. Elke avond worden  de foto’s geupload op een speciaal daarvoor gemaakte website geplaatst zodat iedereen zijn eigen foto kan downloaden. Geheel gratis.

Overigens is er op 2e Pinksterdag (1 juni) voor de gasten die komen eten in de  Gasterij (let op wel even reserveren) ook een verrassing, want ook zij krijgen een Meet en Greet met Marshall en Chase. Iedereen kan en mag dus op de foto met de PAW Patrol helden.

Openingstijden Drive in:
Met de komst van deze tijdelijke Drive in Take Away voegen Vuurlinie Events en Gasterij Vuurland iets unieks toe aan de horeca beleving in Beverwijk. De drive in is open op zaterdag 30 mei, zondag 31 mei en maandag 1 juni. Openingstijden zijn van 16.00 uur tot 20.00 uur.

Spelregels:

  • Meet en greet is alleen geldig voor de gasten die gebruik maken van het menu in de drive-in (reserveren is niet nodig).
  • Na het doorgeven van uw bestelling is er tijd voor de meet en greet.
  • Aansluitend ontvangt u uw eten.
  • Eten kan bij ons op de parkeerplaats maar het heeft de voorkeur lekker thuis te genieten.
  • Indien uw kind(eren) gratis op de foto gaan met de helden van PAW Patrol en/of Koning Kumba geeft uw automatisch toestemming om de foto’s te plaatsen op de websites behorend bij Vuurlinie Events.

 

Reacties

Cookieinstellingen