Trekpleister Beverwijk beste Trekpleister-winkel van Nederland

Foto: Trekpleister

De Trekpleister-winkel aan de Plantage 6 in Beverwijk is uitgeroepen tot de ‘Beste Trekpleister van Nederland’. Een prestigieuze titel om een jaar lang van te genieten!

Winkelmanager Ramona Buysman – de Vos straalt van oor tot oor: “Dit is echt fantastisch! We hebben een zeer enthousiast en betrokken team dat zich iedere dag voor 100 procent inzet. Dat zij met deze inzet nu worden beloond met de titel ‘Beste Trekpleister van Nederland’, vind ik geweldig. Ik was al trots op mijn team, maar nu ben ik natuurlijk extra trots!”

Het dolblije team ontving de onderscheiding uit handen van Roland van den Berg, algemeen directeur Trekpleister: “Het zijn de medewerkers die het verschil maken in al onze winkels. Bij Trekpleister Beverwijk laat iedereen zien waar het om gaat: passie in het werk, teamwork en betrokkenheid. En dat doen ze allen met veel plezier. Proficiat!”

Jaarlijks worden alle filialen tijdens de Trekpleister Winkelwedstrijd beoordeeld door de organisatie. De winkels worden beoordeeld op criteria als betrokkenheid, organisatie en uitstraling van de winkel en klanttevredenheid. Trekpleister Beverwijk aan de Plantage 6 kwam na deze beoordeling als beste winkel uit de bus.

Over Trekpleister
Voordeel en aandacht: dat is waar Trekpleister voor staat. De drogisterijketen verwelkomt wekelijks zo’n 750.000 klanten in bijna 200 winkels. Ruim 2000 vriendelijke en vakkundige medewerkers staan klaar om mee te denken en advies te geven op het gebied van persoonlijke verzorging, beauty & gezondheid. Onder het motto “Altijd meer drogist voor jou” is bij Trekpleister veel voordeel te behalen door acties, verrassende aanbiedingen, vaste lage prijzen en een gevarieerd assortiment. www.trekpleister.nl

Reacties