Summer Beer Rides: wielerprimeur in Beverwijk met lancering nieuw bier

Foto: NL Tour Rides

Afgelopen weekend beleefde Beverwijk een primeur op het gebied van toerfietsen met de introductie van de Summer Beer Rides in combinatie met lancering van het nieuwe bier Lucky13.

NL Tour Rides (NLTR), de grootste organisator op het gebied van wielertoertochten in Nederland, lanceerde de Summer Beer Rides in 4 provincies, waaronder Noord-Holland.

In de huidige tijden van Corona en de bijbehorende restricties zijn grote toertochten aan banden gelegd.  NLTR heeft in de Summer Beer Rides een leuke en veilige manier gevonden om de essentie van een toertocht, een goed verzorgde wielerrit gecombineerd met een drankje achteraf, toch te laten plaatsvinden.

Nieuw bier
Lucky 13, genaamd naar een bekend fenomeen in de koers, het op zijn kop opspelden van een rugnummer 13, is een nieuw bier, speciaal gemaakt om na een wielerrit te genieten.  Een smakelijke halfwiezen met een frisse afdronk.  De koude Lucky 13’s vielen zeker in de smaak op het terras van Gasthoeve Adrichem. Volgens uitbater en zelf toerfietser Karel Soest was de introductie van de Summer Beer Rides een welkome toevoeging aan zijn agenda na zo’n moeilijke periode voor de horeca.

De reeks exclusieve toertochten wordt in het weekend van 27/28 juni herhaald en gaan in principe de hele zomer door.  De datums 4, 11 en 18 juli staan vast.  De verplichte voorinschrijving voor de Summer Beer Rides in Beverwijk alsook op andere locaties door heel Nederland, vinden online plaats bij www.SummerBeerRides.nl.

Reacties